جزوه دکتری نرم افزار کامپیوتر

 

خرید جزوه دکتری نرم افزار کامپیوتر : 09120852440 // 09026665040
 پکیج کامل آموزشی دروس تخصصی آزمون دکتری نرم‌افزار و الگوریتم شامل  مجموعه جزوه، حل تمرین مرجع اصلی، کتاب، اسلاید ، فیلم آموزشی اساتید برتر دانشگاه های دولتی کشور که به طور کامل دروس تخصصی در سطح کارشناسی ( ساختمان داده‌ها و طراحی الگوریتم‌ها) و کارشناسی ارشد ( سیستم‌های عامل پیشرفته، پایگاه داده‌های پیشرفته) را پوشش می دهد و از سایت Academiya.ir قابل خریداری هست.

آیا میدانید که در صرفا قبول شدن در کنکور دکتری کامپیوتر پایان راه نیست؟ بعبارتی هرچقدر بتوانیم روی مباحث اصلی دروس تخصصی رشته نرم افزار که طراحی الگوریتم ، ساختمان داده ، سیستم عامل پیشرفته و پایگاه داده پیشرفته مسلط شویم کارمان در دوره دکتری آسانتر خواهد بود زیرا اگر ضعفی در دروس فوق داشته باشید نمیتوانید براحتی آزمون جامع دکتری را بگذرانید.  پس خرید پکیج آموزشی دکتری نرم افزار آکادمیا را به عنوان هزینه نگاه نکنید و بعنوان سرمایه گذاری و افزایش دانش علمی خود بنگرید که ان شاء الله با تلاش و کوشش خود در مسیر درست میتوانید مراتب و درجات عالی راطی کنید.

دانشجویان دکتری می بایست جهت کسب مجوز شروع رساله خود در آزمون جامع دکتری که توسط هر دانشگاه برگزار می شود شرکت نمایند . تنها دانشجویانی که واجد شرایطی نظیر داشتن مدرک زبان معتبر و … بوده می توانند درخواست خود را برای شرکت در این آزمون ، به معاونت آموزشی دانشگاه مربوطه ارسال نمایند . پس گرفتن مدرک زبان نیز اولویت باید باشد.

بسیاری از داوطلبانی که آزمون دکتری را با موفقیت پشت سر گذاشته و تحصیل در این مقطع را آغاز کرده اند در مورد شرایط شرکت در آزمون جامع دکتری پرسش هایی در ذهن دارند . از قبیل این که آیا معدل دروس نظری برای اخذ مجوز شرکت در آزمون جامع دکتری اهمیت دارد ؟ و آیا داشتن مدرک زبان ضروری است ؟

باید گفت که دانشگاه ها شرایط مختلفی را برای دانشجویانی که قصد شرکت در آزمون جامع دکتری را دارند در نظر می گیرند . با این وجود بر اساس اطلاعیه های منتشر شده توسط دانشگاه های مختلف می توان به طور کلی شرایط زیر جهت شرکت در آزمون جامع در نظر گرفت :

داوطلبان می بایست حداقل واحدهای تعیین شده توسط دانشگاه را در حداکثر سه نیمسال تحصیلی بگذرانند ، که معمولا این تعداد بین 12 تا 18 واحد درسی است .

معدل دانشجو پس از گذراندن واحدهای آموزشی نباید از 16 ( یا 15 در برخی دانشگاه ها ) کمتر باشد .

نمرات کسب شده در هر درس دکتری نباید از 14 کمتر باشد .

در بسیاری از دانشگاه ها دانشجو می بایست مدرک زبان خود را پیش از آزمون جامع به واحد آموزشی تحویل دهد . در تعدادی از دانشگاه ها نیز مدت محدودی برای داوطلبان جهت اخذ مدرک زبان پس از آزمون جامع دکتری در نظر گرفته می شود .

دانشجویان دوره دکتری دانشگاه های سراسری می بایست پیش از فرا رسیدن زمان برگزاری آزمون جامع دکتری ، برای اطلاع از مراحل دقیق برگزاری این آزمون اطلاعیه های منتشر شده توسط دانشگاه محل تحصیل خود را دنبال نمایند .

به طور کلی مراحل شرکت در آزمون جامع دکتری به شرح زیر می باشد :

1. گذراندن واحدهای درسی نظری ( معمولا 18 واحد ) و کسب معدل حداقل 16 ( یا 15 در بعضی دانشگاه ها )

2. پر کردن فرم درخواست شرکت در آزمون جامع

3. کسب مدرک زبان انگلیسی با شرکت در آزمون های معتبر مانند آزمون زبان دانشگاه تهران ، تولیمو ، MSRT و …

4. ارسال فرم های درخواست به همراه کارنامه و مدرک زبان به معاونت آموزشی دانشگاه و اخذ مجوز

5. شرکت در امتحان کتبی از مجموعه دو یا سه درس که معمولا به طور همزمان در یک روز برگزار می شود .

6. شرکت در امتحان شفاهی در صورت تصمیم دانشگاه بر برگزاری امتحان شفاهی توسط اساتید

پس از اتمام فرآیند برگزاری آزمون جامع دکتری ، دانشجویان می بایست منتظر اعلام نتایج این آزمون باشند و در صورت قبولی مجوز رساله دکتری را کسب خواهند کرد . در برخی دانشگاه ها در صورت عدم قبولی دانشجو مجاز است تنها یک بار دیگر در ارزیابی جامع شرکت کند و در صورت عدم قبولی تصمیم گیری در مورد شرکت مجدد دانشجو در آزمون جامع بر عهده گروه آموزشی دانشگاه مربوطه خواهد بود .

علاوه بر این دانشگاه آزاد نیز آزمون جامع دکتری را برگزار کرده و دانشجویان دوره دکتری دانشگاه آزاد نیز می بایست بر طبق شیوه نامه ای که توسط این دانشگاه اعلام می شود ، خود را برای شرکت در این آزمون آماده نمایند .

هر واحد دانشگاه آزاد پیش از برگزاری آزمون جامع شرایط و ضوابط آن را به دانشجویان دکتری اعلام می کند که توصیه می شود این افراد اطلاعات مربوط به برگزاری آزمون جامع دکتری ۹۹ را از دانشگاه خود پیگیری نمایند . به طور کلی دانشجویان مقطع دکترا جهت شرکت در آزمون جامع دانشگاه آزاد باید دارای شرایط ذیل باشند :

1. حداقل 15 تا 18 واحد درسی از دروس مرحله آموزشی را گذرانده باشند .

2. میانگین کل نمرات دروس نظری کمتر از ۱۶ نباشد . در غیر این صورت دانشجو مجاز است تنها برای یک بار ديگر در اولين آزمون جامع بعدی شركت نمايد .

3. مدرک قبولی یکی از آزمون های زبان معتبر مثل آزمون EPT , MHLE , MSRT و … به مسئول آموزش رشته تحویل داده شده و در پرونده تحصیلی موجود باشد . در صورت کسب نکردن یا ارائه ندادن نمره قبولی در آزمون زبان :

4. دانشجویانی که نمره قبولی آزمون جامع آنان در کارنامه ثبت شده و 80 درصد نمره قبولی زبان را کسب کرده اند ، می توانند تا قبل از دفاع از رساله نمره قبولی زبان را برابر ضوابط دانشگاه ارائه کنند .

5. دانشجویانی که نمره قبولی آزمون جامع آنان در کارنامه ثبت شده و 80 درصد نمره قبولی زبان را کسب یا ارائه نکرده اند ، باید همزمان با اخذ و ثبت رساله در دوره های زبان مورد تأیید دانشگاه ثبت نام و شرکت کنند . ثبت نام و اخذ رساله در نیمسال بعد مشروط به کسب نمره قبولی ( یا قبول مشروط ) زبان است ، در غیر این صورت نیمسال مربوطه مرخصی با احتساب در سنوات و با اخذ 25 درصد شهریه ثابت در نظر گرفته می شود .

6. دروس احتمالی جبرانی را برابر نظر و تایید مدیر گروه گذرانده باشند .

7. اصل مدرک ، ریزنمرات و تاییدیه تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد به مسئول آموزش تحویل داده شده و در پرونده درج شده باشد .

8. آزمون جامع را در زمان ثبت نام نیمسال مربوط انتخاب کرده و فرم آمادگی آزمون جامع را تکمیل و تحویل دانشکده های مربوط داده باشند .

دانشگاه آزاد جهت رفاه حال دانشجویان دکتری این دانشگاه ، هر سال در چند دوره اقدام به برگزاری آزمون تعیین سطح زبان EPT کرده و داوطلبانی که نمره قبولی را در این آزمون کسب می کنند می توانند در آزمون جامع دکتری دانشگاه آزاد شرکت کنند .

دوستان عزیز برای قبولی در دکتری صرفا باید پایه علمی خودتون رو در دروس تخصصی ذکر شده قوی کنید و برای این منظور ما در آکادمیا سعی کرده ایم که جزوات مهم ، اسلاید ، فیلم آموزشی ، مرجع اصلی طرح سوال کنکور ، کتاب آموزشی مکمل را برایتان گردآوری و در قالب یک پکیج آموزشی ارائه کنیم.

دانشجویانی که این پکیج آموزشی دکتری نرم افزار کامپیوتر Academiya را خریداری کرده اند رضایت خود را پس از قبولی با ما در میان گذاشته اند و هدف ما نیز دقیقا جلب رضایت شما می باشد. ما خود مسیر دکتری را طی کرده ایم و سختی کار را درک می کنیم فلذا بصورت تخصصی سعی کرده ایم که مطالب برای مطالعات شما مفید چه حال و چه در آینده مفید واقع شوند.

برای خرید مجموعه جزوات آموزشی دکتری نرم افزار کامپیوتر با 09120852440 تماس بگیرید

جواب سوالات زیر در پکیج دکتری نرم افزار Academiya موجود هست :

1. قفل گذاری دوفازی سختگیرانه چه مزایائی دارد؟ چه نتایج مضری دارد؟
2.بیشتر پیادهسازیها از سیستمهای پایگاه داده از قفل گذاری دوفازی سختگیرانه استفاده میکند. سه دلیل برای محبوبیت این پروتکل ارائه کنید.
3.تحت چه شرایطی اجتناب از بن بست، از اینکه اجازه دهیم بن بست اتفاق بیفتد و بعد آن را کشف کنیم، کم هزینه تر است؟
4.اگر از بنبست توسط ترفندهای اجتناب از بنبست، جلوگیری شود. آیا همچنان گرسنگی محتمل است؟ پاسخ خود را شرح دهید.
5.در قفل گذاری دانه بندی چندسطحی، چه تفاوتی بین قفل گذاری ضمنی و قفلگذاری صریح وجود دارد؟
6.هنگامی که یک تراکنش تحت ترتیب مهرزمانی Roll Back میکند، به آن یک مهرزمانی جدید تخصیص داده میشود. چرا آن تراکنش نمیتواند مهرزمانی سابق خود را نگهداری کند؟
7.نشان دهید زمانبندیهائی وجود دارد که تحت پروتکل قفل گذاری دوفازی امکانپذیر است، اما تحت پروتکل مهرزمانی امکانپذیر نیست و برعکس.
8.پدیده شبح را شرح دهید. چرا این پدیده منجر به اجرای همروند ناصحیح، علیرغم استفاده از پروتکل قفل گذاری دوفازی میشود؟
9.دلیل استفاده از سازگاری درجه دو را شرح دهید. این روش چه معایبی دارد؟
10.یک زمانبندی نمونه برای نشان دادن اینکه در قفلگذاری کلید مقدار، اگر هر کدام از عملیاتهای جستجو، درج یا حذف، مقدار کلید بعدی را قفل نکند، پدیده شبح میتواند کشف نشده باقی بماند، ارائه کنید.
11.بسیاری از تراکنشها یک آیتم مشترک ( مثلاً تراز پول در یک شعبه) و آیتمهای شخصی (مثلاً ترازهای حساب اشخاص) را بهروزرسانی میکنند. توضیح دهید چگونه میتوانید همروندی (و توان عملیاتی) را با ترتیب دهی عملیاتهای تراکنش افزایش دهید؟
12.پروتکل قفلگذاری زیر را ملاحظه کنید: تمام آیتمها شمارهگذاری شدهاند و هنگامی که قفل یک آیتم باز میشود،فقط آیتمهای با شماره بالاتر ممکن است قفلگذاری شوند. قفلها ممکن است در هر زمانی باز شوند و فقط قفلهای انحصاری استفاده میشود. با یک مثال نشان دهید که این پروتکل سریالیپذیری را تضمین نمیکند.
13.توضیح دهید چرا رکوردهای لاگ برای تراکنشها در − باید به ترتیب عکس پردازش شوند،در حالی که به صورت روبه جلو اجرا میشود.
14.مزایای یک سیستم چند پردازنده ای نسبت به یک سیستم تک پردازنده ای چیست؟
15.معایب و مزایای روش سرپرست جداگانه در سیستم عامل پیشرفته چیست؟
16.مخفی ماندن حرکت یک منبع از مکانی به مکان دیگر در هنگام استفاده بیانگر کدام نوع شفافیت در سیستم های توزیع شده است؟
17. تکنیک های اصلی توسعه پذیری چیست؟
18.ویژگی الگوریتمهای غیرمتمرکز را بیان کنید
19.ویژگی ها و خصوصیات اصلی سیستم های پردازش تراکنس را نام ببرید
20.الزامات مورد نیاز برای سیستم های فراگیر چیست؟
21.اهداف سیستم توزیع شده را نام ببرید
22.سبک معماری سیستم های توزیع شده را نام ببرید
23.شفافیت تکرار چیست؟
24.کدام نوع شفافیت چگونگی دستیابی به منبع را مخفی می کند؟
25.مهمترین هدف سیستم های محاسبات توزیع شده گرید چیست؟
26.شفافیت در سیستم توزیع شده را تعریف کتید
27.یک سیستم توزیع شده باز را تعریف کنید
28.استفاده از حافظه پنهان متعلق به کدام تکنیک مقیاس پذیری است؟
29.سیستم فایل توزیع شده مثالی از کدامیک از انواع معماری است؟
30. اصول طرز کار سیستم بیت تورنت چیست؟

منابع آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر نرم افزار 99
نمونه کارنامه دکتری کامپیوتر نرم افزار
سر فصل کنکور دکتری نرم افزار کامپیوتر
نمونه سوالات کنکور دکتری نرم افزار
منابع آزمون دکتری کامپیوتر هوش مصنوعی
دانلود سوالات دکتری نرم افزار 98
بهترین منابع برای کنکور دکتری کامپیوتر
خرید منابع دکترای نرم افزار
منابع آزمون دکتری مهندسی کامپیوتر نرم افزار 98
منابع آزمون دکتری کامپیوتر هوش مصنوعی
نمونه کارنامه دکتری کامپیوتر نرم افزار
منابع آزمون دکتری معماری کامپیوتر
بهترین منابع برای کنکور دکتری کامپیوتر
دکتری نرم افزار کامپیوتر
منابع دکتری مهندسی فناوری اطلاعات
سر فصل کنکور دکتری نرم افزار کامپیوتر
دکتری مهندسی کامپیوتر – شبکه و رایانش
نمونه کارنامه دکتری کامپیوتر
دروس دکتری نرم افزار کامپیوتر
دانشگاه های دکتری کامپیوتر
بهترین گرایش دکتری کامپیوتر
منابع دکتری کامپیوتر
دانشگاه های دکتری نرم افزار
سر فصل کنکور دکتری نرم افزار کامپیوتر